Toiminta

Aalto Tenniksen hallitus ja aktiiviset jäsenet järjestävät erilaista tennikseen liittyvää toimintaa. Toiminta on aina tekijöidensä näköistä ja vaihtelee vuosittain. Alla on kuitenkin esimerkkejä tapahtumista, joita on järjestetty useina vuosina. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos sinua kiinnostaa tulla mukaan ideoimaan ja järjestämään tapahtumia!

Valmennuskurssit

Aalto Tennis järjestää erimittaisia ja -teemaisia valmennuskursseja ympäri vuoden pääasiassa Esport Centerissä Espoossa. Kursseja on tarjolla kaiken tasoisille pelaajille vasta-alkajista kilpapelaajiin. Valmennuksen taso on korkea ja kurssit ovatkin olleet todella suosittuja, ja paikat täyttyneet nopeasti.

Seuraa Facebook-sivuamme, jonne postaamme tiedon valmennuskurssien alkamisesta uuden kauden alkaessa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja kurssipaikat täytetään yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinnat saattavat vaihdella hieman kausittain, mutta ovat suunniteltu opiskelijan budjettiin sopiviksi.

Pelipäivät

Pelipäiviä on usein järjestetty kauden alkajaisiksi. Pelipäivissä on mahdollisuus tutustua yhdistyksen toimintaan ja löytää uusia pelikavereita. Pelipäiviin osallistuminen vaatii harvoin minkäänlaista aikaisempaa osaamista tenniksestä.

Lauantaitennis

Lauantaitennis on viikottainen pelitapahtuma Esport Centerissä. Tapahtumassa on usein 3-4 kenttää varattuna pariksi tunniksi. Lauantaitennis on edullinen ja hauska tapa pelata säännöllisesti tennistä sekä tavata muita aaltotennisläisiä.

Tapahtuma on siitä mahtava, että osallistuminen mahdollistaa pelaamaan pääsemisen, vaikkei pelikaveria vielä olisi! Tapahtumaan osallistuminen vaatii yleensä vähintään tenniksen alkeiden hallitsemisen, jotta pallottelua ja pelailu muiden kanssa sujuu.

Turnaukset

Seuran sisäisiä turnauksia eri tasoisille pelaajille on usein järjestetty kauden päätteeksi. Turnaukseen osallistuminen on oiva tapa testata esimerkiksi valmennuskurssilla opittuja taitoja ja saada kokemusta kilpailemisesta.

Matkat

Käymme katsomassa ammattilaistennistä mahdollisuuksien mukaan lähellä ja vähän kauempanakin. Vuosien varrella Aalto Tennis on muun muassa käynyt katsomassa Suomessa pelattuja Davis Cup ja Fed Cup -otteluita sekä myös ulkomailla esimerkiksi Stockholm Openia ja Ranskan avoimia.

Illanvietot

Kaudenavajaisillat, pikkujoulut ja muut illanistujaiset ovat myös tyypillisiä Aalto Tenniksen järjestämiä tapahtumia.