Tapahtumat

Aalto Tenniksen hallitus ja aktiiviset jäsenet järjestävät erilaisia tennikseen liittyviä tapahtumia. Tapahtumat ovat aina tekijöidensä näköisiä ja vaihtelevat vuosittain. Alla on kuitenkin esimerkkejä tapahtumista, joita on järjestetty useina vuosina. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos sinua kiinnostaa tulla mukaan ideoimaan ja järjestämään tapahtumia!

Valmennuskurssit

Aalto Tennis järjestää erimittaisia ja -teemaisia valmennuskursseja ympäri vuoden pääkaupunkiseudun tennishalleissa. Kursseja on tarjolla kaiken tasoisille pelaajille vasta-alkajista kilpapelaajiin. Valmennuksen taso on korkea ja kurssit ovatkin olleet todella suosittuja.

Tiedon uusista alkavista kursseista saat sosiaalisen median kanavistamme yleensä uuden kauden alkaessa. Kurssipaikat täytetään pelitason mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinnat saattavat vaihdella hieman kausittain, mutta ovat suunniteltu opiskelijan budjettiin sopiviksi.

Valmentajamme ovat usein opiskelijoita, joilla on pitkä tausta tenniksessä, usein myös kilpatasolla. Jos sinua kiinnostaa valmentaminen edes yhtenä päivänä viikossa, ota rohkeasti yhteyttä, uusille innokkaille valmentajille on aina tarvetta!

Pelipäivät

Pelipäiviä on usein järjestetty kauden alkajaisiksi. Pelipäivissä on mahdollisuus tutustua yhdistyksen toimintaan ja löytää uusia pelikavereita. Pelipäiviin osallistuminen vaatii harvoin minkäänlaista aikaisempaa osaamista tenniksestä.

Turnaukset

Seuran sisäisiä turnauksia eri tasoisille pelaajille on usein järjestetty kauden päätteeksi. Turnaukseen osallistuminen on oiva tapa testata esimerkiksi valmennuskurssilla opittuja taitoja ja saada kokemusta kilpailemisesta.

Matkat

Käymme mahdollisuuksien mukaan katsomassa ammattilaistennistä lähellä ja vähän kauempanakin. Vuosien varrella Aalto Tennis on muun muassa käynyt katsomassa Suomessa pelattuja Davis Cup ja Fed Cup -otteluita sekä myös ulkomailla esimerkiksi Stockholm Openia ja Ranskan avoimia.

Illanvietot

Kaudenavajaisillat, pikkujoulut ja muut illanistujaiset ovat myös tyypillisiä Aalto Tenniksen järjestämiä tapahtumia.